• Bilde1/4
  • Bilde2/4
  • Bilde3/4
  • Bilde4/4
Forrige Neste

Følg oss på facebook!

Logg inn

Jubileumspinsen

Jubileumspinsen til 140 års jubileet er for salg! Skaff deg et eksemplar i dag du også!

 

Ønsker du å kjøpe den nye flotte jubileumspinsen til Wesselengens Bataljons' 140års jubileum?

Jubileumspinsen:


Første marsjdag overasket jubileumskomiteen alle aktive ved å dele ut jubileumspinsen.

Jubileumskomiteens formann John Akse holdt en glimrende tale til de aktive og de mange fremmøtte. John nevnte blant annet at, Jubileumspinsen symboliserer at vi står foran en stor begivenhet, nemlig Wesselengens Bataljons 140 års jubileum. Jubileumskomiteen formål er å få alle personer, enten du er gamlekar Wesselengsjente, foreldre eller buekorpsinteressert, med på dugnad ved å kjøpe denne pinsen som koster kr 100,-. Ved kjøp av denne er du med og støtter jubileumskomiteen arbeid å få gjennomført jubileumet til Wesselengens Bataljon på best mulig måte.

Jubileumspinsen kan kjøpes på alle marsjdagene til korpset.

Skulle du ikke ha muligheten til å kjøpe den ved personlig oppmøte i rådslokalet så kan man bestille den via e-post. Midlertidig adresse for å bestille pinsen er Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Alle de aktive har fått hver sin pins og dette for å minne dem på det store 140års jubileet i 2013. Pinsen skal henge på uniformen gjennom hele 2012 sesongen og frem til stiftelsesdagen i 2013. Vi i Wesselengens Bataljon oppfordrer alle til å anskaffe seg et eksemplar av denne unike effekten, samt støtte buekorpset med noen kroner. Vis at du støtter buekorpsbevegelsen og Wesselengens Bataljon.

Pinsen vil bli tilgjengelig i WB SHOP i løpet av kort tid.