• Bilde1/4
  • Bilde2/4
  • Bilde3/4
  • Bilde4/4
Forrige Neste

Følg oss på facebook!

Logg inn

Kino 25.03

Søndag 25. mars skal vi på kino med alliansen

 

Halloen alle Wesselengsgutter!

 

Da er vi godt i gang med sesongen og vi må si oss svært fornøyd med de første ukene. Det kommer stadig til nye aktive og vi har fått mange tilbakemeldinger på at vi ser svært bra ut når vi marsjerer gjennom strøkets gater. Oppmøtet kunne vært bedre, men vi kan ikke annet enn å se positivt på tiden vi går i møte.

Vi jobber nå med å få ut et nytt nummer av bladet vårt ”Wesselengsgutten” i tillegg til at vi jobber med å fornye nettsiden vår, www.wesselengen.no som vi håper alle vil bruke hyppig året rundt. Her vil det komme mye nyttig informasjon samt bilder fra forskjellige aktiviteter.

Førstkommende søndag 25.mars skal vi på kino sammen med alliansebuekorpsene våres Skutevikens Buekorps og Fjeldets Bataljon. Da skal vi marsjere fra Krohnengen og ned til Bergen Kino for å se filmen Lorax som har premiere til Helgen. De aktive betaler selvsagt ingenting for å se filmen når de er med buekorpset.

 

Program for søndag 25.03.2012:

12:00   –         Oppmøte i rådet. Ferdig i uniform.

12:30   –         Avmarsj fra Krohnengen Skole

13:00   –         Avmarsj fra Fløibanen sammen med alliansekorpsene

13:30   –         Ankomst Bergen Kino
13:30   –         Legge på plass effekter og kjøpe snop og brus

14:00   –         Film starter
15:30   –         Film slutt
15:45   –         Avmarsj fra Bergen Kino

16:15/16:30     Avslutter i rådet

 

Vi setter som vanlig ikke noen begrensninger på hvor mye penger hver enkelt kan ha med seg. Det får være opp til hver enkelt å bestemme. Men det er begrenset hvor mye man klarer å stappe i seg under filmen. Det er ikke aktuelt å gå med brusflasker stikkende ut av uniformslommen når vi marsjerer tilbake.

Jeg understreker igjen at det er viktig at alle er presis. Oppmøtetid betyr oppmøtetid. Vi har ikke tid til å vente på folk som kommer 20-40 minutter for sent. På søndag når vi skal på kino skal vi stå ferdig oppstilt på linje, klar til å gå kl 12:20.

Skulle noen mange striper eller lignende på uniformen sin så må de møte opp tidligere for å få orden på dette.

Vi savner også en del kontingenter. Det skal betales til 2. Kompanisjef Hans Rosfjord snarest. Det er kr 150,- for soldater og 300,- for offiserer/underoffiserer.

Jeg håper å se alle sammen på kinoen og vil minne alle på at vi marsjerer også hver onsdag i uniform. Målet vårt nå må være å fortsette å verve og kunne passere 50 aktive på linje før stiftelsesdagen vår i april.


Mvh

Marius Hellesøy
Sjef Wesselengens Bataljon